slovensko deutsch
Domov  I   Predstavitev  I  Lokacija  I  Kontakt
domov

Zigrad, ELEKTROINŠTALACIJE in KLJUČAVNIČARSTVO, d.o.o.

Efenkova cesta 61
3320 Velenje

Telefon: 03 897 06 22
Fax: 03 897 06 23
E-pošta: zigrad@siol.net
zigrad.optika@gmail.com
zigrad.elektro@gmail.com

elektroinštalacije in ključavničarstvo

Aktualno

Projekti v tujini

10.5.2010

Glavni izvajalci elektroinštalacij na projektih v Nemčiji in Avstriji.

Elektroinštalacije

Elektroinštalacijska dela izvedemo po projektni dokumentaciji. Za vas pripravimo ponudbo glede na povpraševanje ali pa vam ponudimo projektantsko rešitev v celoti. Po končanju del sami opravimo vse potrebne meritve in pripravimo vso potrebno dokumentacijo za prevzem objekta.

Elektroinštalacijska dela opravlja logistični del podjetja, ki poskrbi za vso potrebno dokumentacijo, nastanitve, nabavo in dostavo materiala na objekt.

Glede na vrsto dela predhodno nabavimo in pripravimo vso potrebno opremo (orodja, stroje, pripomočke,..) in potrebna zaščitna sredstva za nemoteno in pospešeno delo na objektih.

Tehnični vodja posameznega projekta poskrbi, da je na objektu vedno optimalno število delovodij in delavcev, kar omogoča kvalitetno in pravočasno opravljeno delo.

Dosledno se držimo začrtanih terminskih planov ne glede na področje del, sledimo koordinacijam, skrbimo za ažurne povratne informacije do investitorja. Vse z namenom narediti posamezne faze del v popolnosti. To je poglavitni element poteka del, ki nam omogoča, da pri predaji nekega projekta nimamo težav.

 

Elektro inštalacije Elektro instalacije Elektroinštalacije Elektro instalacije Elektrointalacije